Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesän 2017 tapahtumia

Liperin luonto ja maisemat esittäytyvät Tähkässä 27.6-5.8. Roger Nyqvistin näyttelyn otsikkona on ”Jokamiehen luontokuvat”. Kuvakohteet edustavat sitä jokamiehen luontoa, joka on kaikkien tavoitettavissa; kuvissa sovelletut kuvaustekniikat ovat vuorostaan tämän päivän digimaailmassa kaikkien halukkaiden käytettävissä. Luontokohteiden tai kuvaustekniikan osalta ei siis olla menty merta kauemmas kalaan.

Jokamiehen luontokuvat, Roger NyquistJokamiehen luontokuvat, Roger Nyquist

Liperi-seura järjestää nyplättyjen pitsitöiden näyttelyn Penttilän museoalueen Tähkä-hallissa 1.7. - 30.7.2017 välisenä aikana. Esillä on petroskoilaisten lasten ja nuorten nypläämiä pitsitauluja ja liinoja sekä viisi karjalaista kansanpukua. Heinäkuun viimeisellä viikolla pitsinnypläyksen opettaja Natalia Okuneva saapuu Petroskoista kertomaan  näyttelyn töistä. Tällöin on myös myynnissä nyplättyjä pitsitöitä sekä pitsinnypläystyönäytöksiä seuraavasti

to 27.7.2017 klo 14.00

pe 28.7.2017 klo 14.00

la 29.7.2017 klo 14.00

su 30.7.2017 klo 12.00

Tähkä-hallissa on nähtävillä uusi, mielenkiintoinen neuvonnan osasto. Esineistö on Pro Agrian lahjoittamaa, ja sen avulla voit tutustua maatalousneuvonnan historiaan. Esineistöä on mm. kotieläinneuvonnasta, viljelysuunnittelusta ja kartoituksesta sekä ATK:n käytöstä neuvonnassa.

Tervetuloa museokäynnille ja osallistumaan kesän tapahtumiin.

Jos sinulla on kesävieraita, niin tuo heidätkin tutustumaan kotiseudun mielenkiintoiseen historiaan.

Tervetuloa!